Over A-van Reeven

***

Fotolia_7454857_Subscription_XXL

A-van Reeven is gevestigd in Voorburg (ZH). Onze werkzaamheden voeren wij uit voor hoofdzakelijk particulieren, bedrijven, aannemers en woningbouwverenigingen.

Onze specialisme zijn alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden als mede resterende bouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; Dakwerkzaamheden, Tonzon vloerisolatie, badkamers en toiletten, gehele woning renovaties, rioolwerkzaamheden, en alles in en rondom uw huis en/of pand. Het is voor ons ook mogelijk uw bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren als aannemer.

Of het nu gaat om renovatie of uw wensen, dit is geen probleem.…

AvR

Fotolia_24730952_Subscription_XXL

Op de eerste plaats staat bij ons het afleveren van goed/gedegen werk met kwalitatief materiaal en met een goede service. Al uw wensen zijn te bespreken tijdens de opname van een vrijblijvende offerte.

Onze voorkomende werkzaamheden in Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Zoetermeer en regio haaglanden zijn in principe al uw werkzaamheden in en rondom uw woning en/of bedrijfspand. Al uw wensen zijn qua bouw-werkzaamheden te bespreken en te realiseren.

Wilt u hier meer over weten dan kunt u dit altijd aanvragen via ons Contactformulier U mag ook via de e-mail of telefonisch contact opnemen met Installatietechniek A-van Reeven.…

AvR